Meteorologii au emis, joi seară, avertizare cod roşu de furtună pentru localităţile Craiova şi Bucovăţ din judeţul Dolj, iar primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, anunţă că au fost evacuate parcurile şi a fost oprită circulaţia tramvaielor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit ANM, până la ora 21.30 este cod roşu în judeţul Dolj, în localităţile Craiova şi Bucovăţ.

”Se vor semnala: Averse torenţiale care vor acumula peste 40 l/mp, vijelie cu viteze de 70...90 km/h, grindină de mari dimensiuni, frecvente descărcări electrice”, anunţă ANM.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, anunţă că s-au luat mai multe măsuri: ”Avem cod ROŞU de furtună. Am evacuat parcurile şi închidem pasajele. A fost oprită şi circulaţia tramvaielor şi au fost scoase, în schimb, mai multe autobuze în traseu. L.E. Echipele noastre de la RAADFL, Salubritate şi CAO sunt pregătite să acţioneze pentru debarasarea căilor de acces şi în caz de inundaţii. Pentru situaţii deosebite sunaţi la telefonul cetăţeanului: 0251/984”.

Mai multe zone din ţară au fost sub avertizare cod roşu de furtună, pentru altele fiind emis cod portocaliu.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.