Patru bărbaţi cu vârste între 19 şi 36 de ani au fost reţinuţi de poliţiştii din Cluj după ce au fost implicaţi într-o altercaţie, într-un magazin de panificaţie din comuna Floreşti. În urma unei percheziţii, la locuinţa unuia dintre ei a fost găsit şi un pistol de airsoft, cu care bărbatul ar fi ameninţat, în timpul conflictului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
 
Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti au făcut, miercuri, o percheziţie domiciliară la locuinţa unui bărbat de 36 de ani, din comuna Floreşti, cercetat pentru tulburare a ordinii şi liniştii publice.
 
În urma percheziţiei, a fost descoperit şi ridicat un pistol de tip airsoft , despre care există indicii că ar fi fost utilizat în cadrul unei altercaţii, precum şi alte bunuri relevante pentru cauză.
 
”Conform cercetărilor, la data de 1 octombrie a.c., în jurul orei 18:45, printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, a fost semnalată o stare conflictuală într-un magazin de panificaţie din localitatea Floreşti. Conform apelului, trei persoane ar fi fost implicate într-o altercaţie, iar una dintre acestea ar fi ameninţat cu un pistol. Ulterior, în urma cercetărilor, s-a constatat că altercaţia a fost una spontană, în care au fost angrenaţi patru bărbaţi, aceştia devenind violenţi şi tulburând ordinea şi liniştea publică”, a transmis IPJ Cluj.
 
La sosirea poliţiştilor, persoanele implicate nu se mai aflau acolo, însă în urma cercetărilor, au fost identificaţi patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 36 de ani.
 
Doi dintre aceştia, în vârstă de 21 şi 35 de ani, au fost prinşi marţi seară, în comuna Floreşti, fiind reţinuţi pentru 24 de ore.
 
”Astăzi, 2 octombrie a.c., în urma percheziţiei domiciliare, a fost depistat şi bărbatul de 36 de ani, faţă de care s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore. De asemenea, a fost depistată şi cea de-a patra persoană implicată, faţă de care a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore”, a precizat Poliţia.
 
Acţiunea a beneficiat de sprijinul efectivelor din cadrul Poliţiei Municipiului Cluj-Napoca, precum şi al celor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase.
 
În continuare, se efectuează cercetări pentru tulburare a ordinii şi liniştii publice, iar în cazul bărbatului de 36 de ani şi pentru infracţiunea de port sau folosire fără drept a obiectelor periculoase.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.