O explozie neurmată de incendiu s-a produs, duminică dimineaţă, localitatea Băiţa din judeţul Cluj, în urma deflagraţiei o casă fiind grav avariată. Două persoane care au suferit atacuri de panică sunt evaluate la faţa locului de către echipajele medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Deflagraţia, a cărei cauză nu a fost stabilită încă, s-a produs într-o casă în care se aflau două persoane. Acestea au reuşit să iasă din imobil înainte de sosirea forţelor de intervenţie. 
Conform ISU Cluj, este vorba despre o femeie de aproximativ 20 de ani şi un bărbat de aproximativ 55 de ani sunt evaluaţi de către echipajele medicale.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
Cei doi au suferit atacuri de panică, însă starea lor de sănătate nu este gravă, nefiind nevoie să fie transportaţi la spital.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.