Circulaţia trenurilor pe relaţia Bucureşti Nord – Aeroport Henri Coandă şi retur este perturbată marţi dimineaţă din cauza unui macaz defect între Mogoşoaia şi Baloteşti. Defecţiunea a fost remediată, iar la ora 12.00 CFR SA a anunţat că circulaţia se desfăşoară normal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE ORA 12.00 - Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că, începând cu ora 11:21, circulaţia trenurilor pe relaţia Bucureşti Nord – Aeroport Henri Coandă se desfăşoară în condiţii normale, defecţiunea macazului fiind remediată.

Marţi dimineaţă, circulaţia trenurilor pe relaţia Bucureşti Nord – Aeroport Henri Coandă şi retur a fost perturbată din cauza unui macaz defect între Mogoşoaia şi Baloteşti, iar trenurile au circulat la cale liberă între Mogoşoaia şi Aeroport, cu ordin de circulaţie, pentru a permite echipelor de intervenţie să remedieze defecţiunea.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Transmitem scuze călătorilor pentru întârzierile înregistrate în circulaţie şi îi asigurăm că intervenţiile desfăşurate la faţa locului au avut drept scop remedierea deranjamentului şi reluarea traficului în condiţii normale pe relaţia Bucureşti Nord – Aeroport Henri Coandă”, este mesajul companiei.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”În cursul acestei dimineţi, circulaţia trenurilor pe relaţia Bucureşti Nord  – Aeroport Henri Coandă şi retur este perturbată din cauza unui macaz defect între Mogoşoaia şi Baloteşti”, anunţă Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA.

În prezent circulaţia trenurilor se desfăşoară la cale liberă între Mogoşoaia şi Aeroport, cu ordin de circulaţie, pentru a permite echipelor de intervenţie să remedieze defecţiunea, urmând ca după finalizarea intervenţiilor la macaz, circulaţia trenurilor să revină la normal pe această rută.

Până la remedierea defecţiunii, trenurile care circulă pe relaţia Bucureşti Nord – Aeroport şi retur vor înregistra întârzieri cuprinde între 30 – 90 de minute.

”Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de acest deranjament şi îi asigură că intervenţiile desfăşurate la faţa locului au drept scop redeschiderea circulaţiei în cel mai scurt timp, în condiţii de siguranţă”, subliniază compania.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.