O femeie a fost accidentată mortal, miercuri, pe o trecere pentru pietoni de pe centura ocolitoare a municipiului Braşov. La ora transmiterii acestei ştiri, traficul se desfăşoară alternativ, pe un fir, pentru a se face cercetarea în urma accidentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
Accidentul a avut loc pe varianta ocolitoare 1K, din Braşov. 
 
”În incident a fost implicat un autoturism, care a surprins şi accidentat o femeie, aflată în traversarea străzii. În urma coliziunii, femeia a suferit leziuni incompatibile cu viaţa, pentru care a fost declarat decesul”, transmit oficialii Poliţiei Braşov.
 
Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române precizează că femeia traversa strada pe o trecere pentru pietoni.  
 
La locul accidentului se află o echipă de cercetare, formată din poliţişti rutieri şi criminalişti, care desfăşoară cercetări în vederea lămuririi circumstanţelor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul.
 
La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiei şi se estimează reluarea traficului în jurul orei 11:00.
 
Poliţia Rutieră Braşov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudenţă în condus, să adapteze viteza la condiţiile de drum şi să respecte dispoziţiile poliţiştilor rutieri prezenţi în zonă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.