Circulaţia feroviară este temporar oprită marţi, între Coţofeni şi Işalniţa, din cauza unui incendiu de vegetaţie. Trei trenuri de călători staţionează în gări de pe traseu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Între staţiile Cotofeni şi Işalniţa (Fir I+II), circulaţia feroviară este temporar oprită din cauza unui incendiu de vegetaţie, iar în prezent trei trenuri de călători (R 2082, IR 1823, R 9505) staţionează în gările de pe traseu”, anunţă Compania Naţională de Căi Ferate.

În jurul orei 13:19, la solicitarea pompierilor a fost scoasă de sub tensiune linia de contact pentru intervenţiile de lichidare a incendiului.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

”Transmitem scuze călătorilor pentru disconfortul creat şi îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF Craiova va depune toate eforturile necesare pentru reînscrierea operativă a trenurilor în circulaţie, după finalizarea intervenţiilor ISU”, este mesajul companiei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.