Circulaţie feroviară pe linia CF Constanţa - Mangalia a fost afectată de viituri, anunţă ”Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA, precizând că precipitaţiile abundente au cauzat inundarea macazelor şi spălarea terasamentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că ploile torenţiale de noaptea trecută de pe raza SRCF Constanţa au cauzat inundarea macazelor, spălarea terasamentului, apă peste ciuperca şinei, în mai multe puncte de pe linia CF Constanţa – Mangalia”, potrivit unui comunicat transmis sâmbătă.

Pe parcursul zilei a fost necesară introducerea unor restricţii de viteză şi intervenţia personalului de specialitate al SRCF Constanţa în zonele afectate (Neptun, Costineşti, Eforie Sud, Eforie Nord), pentru curăţarea terasamentului şi completarea cu piatră spartă, fapt ce a condus la perturbaţii în circulaţia trenurilor de pe linia CF Constanţa – Mangalia.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Vor fi necesare lucrări în continuare pentru consolidarea terasamentului în părţile slăbite de viitură, precizează compania.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.