CFR SA anunţă că duminică, începând cu ora 17:22, traficul feroviar este temporar oprit pe secţiunea Deva – Ilteu (linie simplă electrificată) din cauza unui deranjament care a provocat lipsa de tensiune în linia de contact. Este afectată circulaţia a patru trenuri de călători (R 2045, R 2046, IR 1765 şi IR 1822), care staţionează în gările de pe traseu, până la remedierea deranjamentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că, începând cu ora 17:22, traficul feroviar este temporar oprit pe secţiunea Deva – Ilteu (linie simplă electrificată) din cauza unui deranjament care a provocat lipsa de tensiune în linia de contact. În jurul orei 18:06 a fost repusă sub tensiune linia de contact pe distanţa Deva – Câmpuri Surduc, rămânând scoasă de sub tensiune secţiunea Câmpuri Surduc – Ilteu”, anunţă CFR SA.

Potrivit companiei, ”pentru remedierea deranjamentului la linia de contact, personalul de specialitate al SRCF Timişoara va interveni cu drezina pantograf”.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

CFR precizează că este afectată circulaţia a patru trenuri de călători (R 2045, R 2046, IR 1765 şi IR 1822), care staţionează în gările de pe traseu, până la remedierea deranjamentului.

”Adresăm scuzele necesare călătorilor şi îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF Timişoara va depune toate eforturile necesare pentru remedierea operativă a deranjamentului şi reluarea traficului în condiţii de siguranţă”, mai spune CFR SA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.