O femeie a anunţat poliţia să intervină, după ce a observat un căţel închis într-o maşină, în plină caniculă, iar toate geamurile erau închise. Animalul a fost salvat de poliţiştii care l-au dus imediat la un cabinet veterinar, în stare de deshidratare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Poliţia Municipiului Reşiţa au fost sesizaţi de o femeie că un căţel este închis în interiorul unei maşini, cu geamurile închise şi riscă să se deshidrateze.Poliţiştii au intervenit imediat şi au reuşit să scoată la timp animalul din interiorul maşinii, căţelul fiind vizibil într-o stare avansată de deshidratare, având în vedere temperatura ridicată din habitaclul autoturismului”, a precizat IPJ Caraş-Severin. 
 
Evenimente

18 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a
Căţelul a fost dus la un cabinet veterinar, unde a primit îngrijiri de specialitate, iar acum este bine.
 
Proprietara animalului a fost identificată ulterior de poliţişti şi sancţionată contravenţional. 
 
”Întrucât condiţiile meteo prevăd şi pentru perioada următoare temperaturi foarte ridicate, poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor reamintesc proprietarilor şi deţinătorilor de animale ca au obligaţia de a respecta anumite masuri specifice care să asigure protecţia şi bunăstarea animalelor şi de a evita apariţia stresului termic”, a mai precizat IPJ Caraş-Severin.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.