Poliţiştii din Caraş-Serverin caută două adolescente de 13 şi 15 ani care au plecat vineri seară din zona unui parc din Reşiţa şi nu au revenit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Politiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin efectuează căutări în vederea depistării a două minore de 13 şi 15 ani, care au plecat ieri, 23 august, din Reşiţa, zona din parcul situat în spatele Liceului Economic din Reşiţa (al. Daliilor nr.7), şi nu au revenit”, anunţă IPJ Caraş Severin.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
Poliţişti de la Poliţia Municipiului Reşiţa au fost sesizaţi că Matistyak Nicoleta-Larisa, în vârstă de 13 ani, şi Balog Anica, de 15 ani au plecat vineri, în jurul orei 20.30, din zona parcului situat în spatele Liceului Economic din Reşiţa, într-o direcţie necunoscută şi nu au revenit.
 
Semnalmentele Nicoletei-Larisa Matistyak sunt: 1,50 metri înalţime, greutate 45 kg, păr şaten lung, ochi căprui. Nu se ştie cu ce era îmbrăcată în momentul dispariţiei.
 
 
Semnalmentele minorei Baloc Anica sunt:: 1,50 metri înalţime, greutate 45-50 kg, păr şaten, lung până în zona umerilor, ochi căprui, constituţie atletică. Nici în cazul ei nu se ştie cu ce era îmbrăcată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.