O tânără de 28 de ani şi patru copii cu vârste între 4 şi 8 ani au ajuns la spital după ce maşina cu care se deplasau s-a răsturnat în afara părţii carosabile pe drumul judeţean 205L în localitatea Merei din judeţul Buzău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Potrivit IPJ Buzău, din primele date de la faţa locului a reieşit că autovehiculul condus pe direcţia Pietroasele către Merei, de o şoferiţă de 26 de ani, din Breaza, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a fi răsturnat în afara părţii carosabile. 
 
Evenimente

31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea unei pasagere, o tânără de 28 de ani, din Pietroasele, doi băieţi ai acesteia şi două fete ale şoferiţei în vârstă de 26 de ani. 
 
Persoanele rănite au fost preluate de ambulanţă pentru îngrijiri medicale. 
 
În cauză se va întocmi dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.