Un bărbat de 46 de ani din judeţul Buzău a fost reţinut după ce ar fi omorât în bătaie un cioban de 54 de ani, angajat al său la o stână pe care o deţine în comuna Padina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Între cioban şi angajatorul său s-ar fi iscat un conflict spontan legat de înstrăinarea de către cioban a unor oi de la stâna deţinută de bărbatul de 46 de ani. Acesta l-a bătut pe cioban.
 
Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
Pentru a-i acorda primul ajutor bărbatului de 54 de ani a fost solicitat ajutor la 112, o ambulanţă de la SAJ Ialomiţa a fost trimisă acolo, însă zona în care se află stâna este una greu accesibilă, iar autospeciala nu a putut ajunge. Ciobanul a fost urcat într-o căruţă cu intenţia de a ajunge la ambulanţă, însă pe drum acesta a decedat.
 
Potrivit IPJ Buzău, agresorul a fost identificat, reţinut şi este audiat de un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, instituţie care a preluat cazul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.