Doi poliţişti de la Brigadaa Rutieră, aflaţi în timpul serviciului, şi un luptător SIAS aflat în timpul liber au salvat, marţi, o femeie care se afla în apele râului Dâmboviţa. Ei au început şi manevrele de resuscitare, femeia fiind preluată ulterior de o ambulanţă SMURD şi transportată la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Brigada Rutieră a anunţat că, marţi, în jurul orei 13.40, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au observat o persoană plutind pe luciul râului Dâmboviţa. 
 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
”Având în vedere pericolul evident în care se afla persoana, unul dintre poliţişti a sărit în apă împreună cu un alt coleg din cadrul S.I.A.S. (aflat în zona evenimentului, în timpul liber), în vederea extragerii persoanei  din apă. Astfel, cei trei poliţişti, au reuşit într-un timp foarte scurt extragerea persoanei pe mal. Ulterior, s-a constatat faptul că este vorba despre o femeie de aproximativ 40 de ani, iar întrucât aceasta se afla în stop cardio-respirator, i-au iniţiat măsurile de prim ajutor de bază, împreună cu pompierii sosiţi la locul producerii evenimentului”, a arătat sursa citată
 
Astfel, femeia a fost resuscitată, fiind preluată de o ambulanţă SMURD şi transportată la o unitate spitalicească, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.
 
Reprezentanţii Brigăzii Rutiere au precizat că unul dintre poliţişti, Adrian, a fost încadrat în luna aprilie a acestui an şi este absolvent al Şcolii de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” Câmpina, iar celălalt, Alexandru, a fost  încadrat în decembrie 2021, din sursă externă, ambii făcând parte din Brigada Rutieră.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.