Doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii din Bucureşti după ce au agresat o femeie şi pe soţul acesteia, în incinta unei unităţi medicale din Sectorul 5 al Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Poliţia Capitalei a anunţat, vineri, că poliţişti de la Secţia 17 au reţinut doi bărbaţi, în vârstă de 35, respectiv 58 de ani, cercetaţi într-un dosar penal de lovire şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Ancheta a început după ce, în 5 august, o femeie de 36 de ani a anunţat la 112 că ea şi soţul ei, în vârstă de 60 de ani, au fost agresaţi fizic, de mai mulţi bărbaţi, în incinta unei unităţii medicale din Sectorul 5.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”Din cercetările şi investigaţiile efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul în vârstă de 60 de ani a fost agresat fizic cu un obiect contondent, de către un bărbat, în vârstă de 58 de ani. De asemenea, apelanta a fost agresată fizic de către un bărbat în vârstă de 35 de ani”, a transmis sursa citată.

În baza probatoriului administrat, cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propuneri legale. Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 17 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.