Un bărbat de 47 de ani din Bucureşti a fost reţinut şi apoi plasat în arest preventiv pentru 30 de zile după ce a întreţinut relaţii sexuale cu fiica concubinei sale, fata, cunoscută cu probleme de sănătate, rămânând însărcinată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”La data de 6 iulie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 26 Poliţie au reţinut un bărbat, în vârstă de 47 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de viol. În fapt, la data menţionaţă, Secţia 26 Poliţie a fost sesizată, de către o femeie, cu privire la faptul că a observat schimbări în comportamentul fiicei ei, în vârstă de 18 ani, care este cunoscută cu probleme de sănătate. Ulterior, în urma unui control de specialitate, s-a confirmat că aceasta este însărcinată”, transmite marţi Poliţia Capitalei.

Din cercetările şi investigaţiile efectuate, s-a stabilit faptul că, în perioada în care fata era minoră, concubinul femeii, un bărbat, în vârstă de  47 de ani, ar fi profitat de starea de vulnerabilitate a acesteia, precum şi de imposibilitatea de a-şi exprima voinţa şi ar fi întreţinut raporturi sexuale cu ea.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

În cursul zilei de 6 iulie 2024, bărbatul a fost depistat şi dus la audieri. În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, faţă de acesta fiind dispusă, ulterior, măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 26 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, pentru infracţiunea de viol.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.