Un incendiu a izbucnit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un apartament de la etajul întâi al unui bloc din oraşul Darabani, judeţul Botoşani, manifestându-se cu degajări mari de fum. Optsprezece persoane au ieşit singure din clădire, până la sosirea pompierilor, care au stins incendiul şi au evacuat fumul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Un incendiu a izbucnit, noaptea trecută, într-un bloc de pe strada Ştefan Luchian din oraşul Darabani. Mai multe bunuri dintr-un apartament, situat la etajul I, au fost cuprinse de flăcări. În momentul producerii evenimentului, în interiorul imobilului erau proprietarii şi fiul acestora. Cei trei au încercat să stingă flăcările, dar nu au reuşit şi au sunat după ajutor, la 112”, a anunţat, duminică dimineaţă, ISU Botoşani.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
Acolo au ajuns pompieri din cadrul Punctului de Lucru Darabani, cu o autospecială de stingere, şi o ambulanţă aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă. 
 
”Când au ajuns echipajele de salvatori, ardeau bunurile dintr-o cameră, cu degajări mari de fum. Până la sosirea forţelor de intervenţie, 18 persoane au ieşit singure din bloc. Pompierii au intervenit rapid, astfel încât flăcările să nu se extindă. Aceştia au acţionat şi pentru evacuarea fumului din interiorul scării de bloc”, a precizat sursa citată.
 
În urma incendiului, au ars o canapea, mobilierul și mai multe articole de îmbrăcăminte. 
 
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un scurtcircuit.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.