Un cal a fost salvat de pompieri din râul Jijia, în localitatea Borzeşti, din Judeţul Botoşani, după ce proprietarul animalului nu a mai reuşit să-l scoată din apă. Animalul a fost adus la mal cu ajutorul unui buldoexcavator.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Un cal a fost salvat de pompieri din râul Jijia, în urmă cu puţin timp, în localitatea Borzeşti. Proprietarul a încercat să îl ajute să iasă din apă, dar singur nu a reuşit şi a sunat la 112 după ajutor. 
La caz au ajuns, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Staţiei Săveni, cu o autospecială de intervenţie şi accesorii specifice, dar şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Ungureni, cu un   buldoexcavator”, anunţă duminică ISU Botoşani.
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
 
Pompierii au legat calul cu mai multe furtunuri şi, cu ajutorul utilajului, au reuşit să îl aducă pe mal. Animalul nu a fost rănit. 
 
Intervenţia a durat mai puţin de jumătate de oră.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.