Trei persoane au fost găsite moarte, sâmbătă seară, într-un apartament din municipiul Bistriţa. Echipaje de salvatori de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă care au intervenit au găsit victimele fără semne vitale, într-un apartament din care provenea miros puternic de gaz metan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Incidentul a avut loc sâmbătă seară, în jurul orei 21:00, când locatarii unui bloc de pe strada C.R. Vivu din municipiul Bistriţa au reclamat că pe casa scării se simte miros puternic de gaz.

La faţa locului au fost trimise echipaje de salvare de la ISU Bistriţa Năsăud şi echipe de intervenţie ale companiei care furnizează gaz. „Din păcate, in momentul în care s-a asigurat accesul în interiorul apartamentului la intrarea căruia s-a detectat o concentraţie mare de gaz metan, echipajele de intervenţie au găsit trei fără semne vitale”, informează ISU Bistriţa Năsăud.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Victimele sunt două femei şi un bărbat. Preventiv, o parte din locatarii scării s-au autoevacuat, iar pompierii solicitat altor persoane, ramase în apartamente, să părăsească imobilul pentru a fi evitat orice incident.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.