Un tânăr de 19 ani din judeţul Bistriţa-Năsăud a murit, joi, după ce a căzut de pe un ponton în lacul Colibiţa. El a fost găsit de scafandri în scurt timp, însă manevrele de resuscitare nu au avut rezultat. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Incidentul a avut loc joi, când un tânăr a dispărut în lacul Colibiţa.

Acolo au fost trimise un echipaj de pompieri cu barca de la Staţia de Pompieri Prundu Bârgăului, echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, echipajul de scafandri de la Detaşamentul de Pompieri Bistriţa şi elicopterul SMURD de la Baza Aeromedicală Târgu Mureş.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

”Tânărul a fost găsit de scafandri după aproximativ 5 minute după ce au ajuns la locul indicat şi predat echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD. Din păcate, organismul tânărului nu a răspuns manevrelor protocolului de resuscitare, medicul fiind nevoit să-i declare decesul la locul solicitării”, a transmis ISU Bistriţa-Năsăud.

Poliţiştii au început cercetări în acest caz.

”Poliţiştii l-au identificat ca fiind în vârstă de 19 ani, din Prundu Bârgăului, iar din primele date a reieşit faptul că acesta se afla cu un grup de mai multe persoane în zona lacului Colibiţa, iar la un moment dat ar fi căzut în lac de pe un ponton. Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Prundu Bârgăului continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul”, a informat IPJ Bistriţa-Năsăud.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.