Un bărbat în vârstă de 27 de ani din judeţul Bihor şi-a pierdut viaţa după ce locuinţa i-a luat foc, trupul acestuia fiind găsit carbonizat de pompieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bihor au anunţat că, sâmbătă, în jurul orei 04.50,  pompierii au fost solicitaţi să intervină pemntru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă din localitatea Luncşoara, comuna Auşeu. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.  
„În momentul sosirii echipajelor la adresa indicată de apelantul numărului unic 112, incendiul se manifesta violent la unul dintre cele două corpuri ale casei. Pompierii militari au localizat şi lichidat incendiul în limitele găsite, însă, din nefericire, în interiorul camerei incendiate au găsit corpul carbonizat al proprietarului în vârstă de 27 de ani. Pompierii au împiedicat propagarea incendiului la cel de-al doilea corp al casei şi la casa vecinului aflată la o distanţă mică faţă de flăcări”, au anunţat reprezentanţii ISU Bihor.
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Pompierii urmează să afle care a fost cauza izbucnirii incendiului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.