Un bărbat a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, de procurorii DIICOT Constanţa pentru trafic de droguri după ce a oferit participanţilor la o petrecere jeleuri cu Tetrahidrocannabinol. Un astfel de jeleu a fost găsit de o fetiţă de trei ani, care a ajuns la spital după ce l-a mâncat, viaţa sa fiind pusă în pericol. Alte astfel de jeleuri au fost găsite la bărbat şi cu alte ocazii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism a anunţat, vineri, că procurorii de la Serviciul Teritorial Constanţa, Biroul de Combatere a Traficului de Droguri au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a unui inculpat cercetat pentru trafic de droguri de risc şi vătămare corporală din culpă.

În urma anchetei s-a stabili că, în perioada 29 iunie - 6 iulie, acesta a efectuat operaţiuni ilicite cu droguri de risc.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

”Astfel, la data de 29.06.2024 a oferit pentru consum participanţilor la o petrecere organizată într-un imobil din municipiul Constanţa un jeleu ce conţinea Tetrahidrocannabinol (THC). Acesta a fost găsit şi ingerat de către o victimă minoră, în vârstă de 3 ani, care în urma consumului a necesitat îngrijiri medicale, fiindu-i pusă viaţa în primejdie”, arată procurorii

Ulterior, în 5 şi 6 iulie, el a deţinut, în vederea punerii în circulaţie, 4 jeleuri care conţineau Tetrahidrocannabinol (THC) şi a oferit spre consum alte două asemenea produse. De asemenea, la percheziţia făcută la imobilul din municipiul Constanţa unde acesta locuia a fost descoperită o cantitate de canabis destinată a fi pusă în circulaţie.

Prin rechizitoriu, s-a solicitat instanţei menţinerea măsurii arestării preventive dispusă faţă de inculpat, precum şi obligarea acestuia la plata sumei de 6.000 lei cu titlul de cheltuielile judiciare avansate de stat.

Dosarul a fost înaintat spre competentă soluţionare Tribunalului Constanţa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.