Poliţiştii au identificat şi prins un suspect în cazul bărbatului de 76 de ani care a fost înjunghiat în cel mai mare parc din municipiul Buzău, acesta fiind dus la audieri. Este vorba despre un bărbat de 35 de ani, recent eliberat din penitenciar. Între timp, victima a fost transferată la Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

IPJ Buzău a anunţat, joi, că a identificat un suspect în cazul agresiunii care a avut loc în Parcul Crâng din municipiul Buzău. Bărbatul a fost prins şi dus la audieri.

Surse judiciare au declarat, pentru News.ro, că suspectul are 35 de ani şi a fost eliberat recent din penitenciar.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Victima agresiunii, un bărbat de 76 de ani găsit cu mai multe plăgi înjunghiate, a fost transferată în cursul zilei de joi la Spitalul Floreasca din Bucureşti pentru o intervenţie chirurgicală. Bărbatul a relatat că a fost agresat şi a constatat lipsa verighetei şi a telefonului mobil.

Bărbatul de 76 de ani a fost găsit, miercuri seară, în jurul orei 19.00, pe o alee din Parcul Crâng din municipiul Buzău cu mai multe plăgi înjunghiate. Fapta s-ar fi petrecut în jurul prânzului.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.