Un bărbat din judeţul Alba a murit, sâmbătă, după ce maşina pe care o conducea a ajuns într-o râpă adâncă de 200 de metri, pe marginea Transalpina. Bărbatul fusese dat dispărut de vineri seară, iar familia sa anunţase că acesta vrea să se sinucidă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Salvamontiştii din Gorj intervin, sâmbătă, pentru recuperarea trupului unei persoane care a căzut cu un autovehicul aproximativ 200 de metri în  abrupt din zona Pasul Urdele-Cărbunele, pe marginea Transalpina.
„Au intervenit salvamontiştii aflaţi în serviciul de tura operativa din Baza Salvamont Rânca , cu două ambulante Salvamont,  dar, din păcate, ajunşi la faţa locului au constatat ca victima era decedată de mai multe ore , cu siguranţă din timpul nopţii, şi avea traumatisme foarte mari , incompatibile cu viaţa.  După efectuarea cercetărilor de către Poliţie,  salvamontiştii vor recupera trupul victimei şi îl vor transporta pana în locul de unde poate fi preluat de Institutul de Medicină Legală”, transmite, sâmbătă Dispeceratul Naţional Salvamont.
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Reprezentanţi ai instituţiei au declarat pentru News.ro că trupul neînsufleţit a fost găsit aruncat din autoturism, în prăpastia adâncă de 200 de metri. Aceştia au precizat că este vorba despre un bărbat din judeţul Alba, care fusese dat dispărut vineri seară şi care îşi anunţase familia să se va sinucide.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.