Un bărbat în vârstă de 64 de ani din Bucureşti a fost găsit mort pe o baltă din judeţul Olt. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cum şi-a pierdut viaţa bărbatul, urmând să fie făcută şi o necropsie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt au anunţat, vineri, că poliţiştii au fost sesizaţi că trupul unei persoane pluteşte pe o baltă din apropierea râului Olt, în comuna Băbiciu.
”La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 5 Deveselu, care, cu spijinul localnicilor, au extras persoana la mal. Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 64 de ani, din municipiul Bucureşti”, au afirmat poliţiştii.
Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Ei au precizat că medicii au constatat decesul bărbatului.  
Trupul neînsufleţit a fost transportat la Spitalul municipal Caracal, pentru efectuarea necropsiei.
Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Ei continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care bărbatul şi-a pierdut viaţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.