Un bărbat de 50 de ani a fost agresat de doi tineri într-o staţie din Sectorul 2, iar conflictul dintre ei a pornit când se aflau într-un mijloc de transport în comun. Cei doi tineri sunt căutaţi de poliţiştii din Capitală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Astăzi, 27 august 2024, în jurul orei 14.30, poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, un bărbat ar fi fost agresat fizic, cu un obiect tăietor-înţepător, de către doi tineri. Din primele verificări a reieşit faptul că, în urma unui conflict spontan declanşat într-un mijloc de transport în comun, doi tineri ar fi agresat fizic un bărbat, în vârstă de 50 de ani, după ce au coborât într-o staţie din Sectorul 2”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Capitalei. 
La faţa locului s-au deplasat de poliţiştii şi un echipaj de prim-ajutor, care a transportat bărbatul la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea şi prinderea celor doi tineri bănuiţi de comiterea faptei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.