Un bărbat care, marţi, a ameninţat cu un obiect ascuţit trecătorii, în apropierea Ambasadei Franţei din Bucureşti, a fost imobilizat şi încătuşat de jandarmi. Bărbatul, care a executat, în trecut, pedepse privative de libertate, avea la el patru foarfeci şi o şurubelniţă. El a fost transportat la Poliţie şi ulterior la spital, pentru îngrijiri de specialitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Incidentul s-a produs, marţi, în apropiere de Ambasada Franţei la Bucureşti.

”În această după-amiază, în jurul orei 15:45, pe strada Biserica Amzei din Capitală, jandarmii bucureşteni aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu la un obiectiv diplomatic au observat un bărbat care ameninţa trecătorii cu un obiect ascuţit. Jandarmii au intervenit imediat, reuşind să-l imobilizeze şi să-l încătuşeze”, a transmis, marţi seară, Jandarmeria Bucureşti.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Conform sursei citate, un trecător a sunat la 112, iar acolo au ajuns în scurt timp două echipaje de Jandarmerie şi Poliţie

Bărbatul avea la el, printre alte bunuri, patru foarfeci şi o şurubelniţă.

El a fost dus la sediul secţiei de poliţie, iar în urma procedurii de identificare, s-a stabilit că bărbatul, în vârstă de 43 de ani, a mai executat, în trecut, pedepse privative de libertate.

”În acest context, au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală privind săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, în conformitate cu prevederile art. 371 Cod Penal, şi a fost solicitată o ambulanţă care a transportat persoana în cauză la o unitate spitalicească, pentru acordarea de îngrijiri specifice. Atragem atenţia asupra acestei situaţii şi reamintim tuturor cetăţenilor faptul că, în această situaţie, nu trebuie să rămână nepăsători, ci este absolut necesar să solicite urgent sprijinul autorităţilor, prin apel la 112”, au arătat reprezentanţii Jandarmeriei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.