Un autocar în care se aflau 48 de persoane şi un autoturism au fost implicate într-un accident rutier produs, duminică, în judeţul Bacău. Două persoane din autoturism sunt rănite, arată primele date de la locul accidentului. Inspectoratul de Poliţie Bacău anunţă că accidentul s-a produs în condiţiile în care şoferul autoturismului nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
UPDATE - ”La data de 18 august, pe DN 2-E 85, în localitatea Răcăciuni, un bărbat de 56 de ani, din judeţul Constanţa, în timp ce conducea un autoturism cu direcţia de deplasare Bacău către Adjud, ar fi efectuat viraj către dreapta fără a se asigura la schimbarea direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un autocar condus de un bărbat de 46 de ani, care avea aceeaşi direcţie de deplasare”, informează Poliţia Bacău.
 
Cei doi şoferi au fost testaţi, iar niciunul dintre ei nu se afla sub influenţa alcoolului.
 
Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal care vizează infracţiunea de vătămare corporală din culpă.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Evenimentul rutier a avut loc pe DN 2 - drumul european 85, în localitatea Răcăciuni, fiind implicate un autocar şi un autoturism. 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
 
Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bacău, în autocar se aflau 48 de persoane. Acestea au fost evaluate medical şi nu au necesitat îngrijiri medicale.
 
În schimb, dintre cele trei persoane care se aflau autoturism, două au fost rănite, fiind transportate la spital de către ambulanţele SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean. 
 
La ora transmiterii acestei ştiri, DN 2 (E85) este parţial blocat, circulându-se pe o singură bandă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.