Un bărbat în vârstă de 30 de ani, care conducea un moped pe un drum judeţean din Argeş, a murit, iar un copil de opt ani a fost rănit după ce mopedul a derapat şi a intrat într-un şanţ. Verificările făcute de poliţişti arată că bărbatul nu avea permis de conducere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul rutier a avut loc duminică după amiază, în localitatea argeşeană Răteşti.

”Din verificările preliminare, efectuate de poliţiştii Formaţiunii Rutiere Topoloveni, s-a stabilit că un bărbat de 30 de ani, din Răteşti, care conducea un moped pe DJ 702G, pe raza localităţii de domiciliu, circulând dinspre Tigveni spre Răteşti, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, părăsind partea carosabilă şi intrând în şanţ. În urma accidentului a rezultat decesul bărbatului de 30 de ani, iar un minor de 8 ani, din Răteşti, pasager pe moped, a suferit leziuni, fiind preluat de un echipaj medical şi transportat la spital”, informează Poliţia judeţeană Argeş.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Timp de câteva zeci de minute echipajele medicale trimise la locul accidentului au făcut manevre de resuscitare bărbatului, însă fără rezultat.

Verificările făcute de poliţişti arată că bărbatul nu figura ca posesor de permis de conducere, iar mopedul nu figurează ca înmatriculat sau înregistrat în circulaţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.