Mai multe persoane s-au încăierat, în noaptea de marţi spre miercuri, în judeţul Argeş, după un eveniment rutier în are au fost implicate şase maşini. Acestea au fost găsite avariate la faţa locului de către echipajele de Poliţie şi Jandarmerie care au intervenit. Poliţiştii şi procurorii încearcă să stabilească ce s-a întâmplat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În noaptea de 18 spre 19 iunie a.c., poliţiştii argeşeni au fost sesizaţi prin Serviciul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112 cu privire la o stare conflictuală între mai multe persoane, pe raza comunei Bascov. Având în vedere sesizarea, la faţa locului au fost direcţionate mai multe echipaje de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti, precum şi jandarmi argeşeni şi luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale Argeş, pentru aplanarea stării conflictuale şi preîntâmpinarea altor manifestări violente”, a transmis, miercuri, IPJ Argeş.

Sursa citată a precizat că, pe DN 7C, la limita dintre localităţile Bascov şi Merişani, mai multe persoane au fost implicate în evenimente rutiere, iar pe acest fond s-ar fi agresat reciproc.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”La faţa locului au fost găsite şase autoturisme ce prezentau avarii. Şapte persoane au solicitat îngrijiri medicale, fiind transportate la spital”, a mai transmis sursa citată.

În urma cercetărilor au fost identificaţi conducătorii autovehiculelor implicate, respectiv şase bărbaţi, dintre care patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 28 şi 42 de ani, din Bascov şi doi bărbaţi, de 29 şi 40 de ani, din Merişani.

”Toţi conducătorii auto au fost testaţi pentru detectarea prezenţei de alcool şi de substanţe psihoactive, iar pentru unul dintre cei în cauză a rezultat o valoare de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, a fost înregistrat dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de încăierare, vătămare corporală din culpă, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti”, a mai transmis sursa citată.

Toate cele şase autovehicule implicate în eveniment au fost ridicate pentru cercetări.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.