Pompierii de la Detaşamentul Câmpulung au intervenit duminică noaptea pentru salvarea unui bărbat rămas blocat în autoturism după ce a lovit un copac, iar copacul a căzut pe maşină. Bărbatul în vârstă de 23 de ani a fost transportat la spital cu un hematom la cap şi cu dureri în zona claviculei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În cursul nopţii, pompierii de la Detaşamentul Câmpulung au acţionat cu o autospecială de intervenţie şi o ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat în cazul unui eveniment rutier produs în comuna Boteni, în care un autoturism a părăsit partea carosabilă şi a lovit un copac. În urma impactului, copacul a căzut pe autoturism. Echipajele de intervenţie au constatat că în interiorul autoturismului se afla o singură persoană, care nu se putea evacua pe cont propriu”, anunţă duminică dimineaţă ISU Argeş.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
Paramedicii SMURD au evaluat si transportat la spital un bărbat  în vârstă de 23 de ani, conşient,  care avea un hematom la cap şi acuza dureri în zona claviculei. 
 
La locul solicitării, pompierii au mai asigurat şi măsuri specifice de prevenire a incendiilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.