Un bărbat din judeţul Argeş a murit, sâmbătă după amiază, după ce un mal de pământ s-a surpat şi a căzut peste el. Incidentul s-a produs în timp ce bărbatul se afla pe malul unui râu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimentul s-a produs sâmbătă, 13 iulie a, în jurul orei 14:30. „Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au fost sesizaţi cu privire la faptul că, un bărbat ar fi fost surprins de pământ, sub albia Râului Doamnei, în localitatea Dârmăneşti. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni şi echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung, dar şi echipaje medicale şi de pompieri. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de echipajele de intervenţie, pentru bărbatul în cauză nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decesul”, informează Poliţia judeţului Argeş.

Victima avea 46 de ani şi era din oraşul Mioveni. Primele verificări făcute la faţa locului arată că bărbatul a fost surprins de malul de pământ, care s-a surpat şi a venit peste el.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Poliţia a deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, şi face cercetări pentru a stabili toate împrejurările producerii evenimentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.