Un bărbat de 29 de ani care lucra la montarea unor camere de supraveghere pe o stradă din Bradu, judeţul Argeş, a ajuns la spital, luni după-amiază, după ce a căzut din nacela unui utilaj, de la circa trei metri înălţime. Poliţiştii au deschis o anchetă, fiind sesizat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au fost sesizaţi, luni după-amiază, că, în localitatea Bradu, un bărbat ar fi căzut din nacela unui utilaj şi ar fi suferit leziuni.

”Din primele verificări efectuate de poliţişti s-a stabilit că bărbatul, de 29 de ani, din Stâlpeni, lucra la societatea care efectua lucrări pentru montarea unor camere stradale de supraveghere şi ar fi căzut din nacela unui utilaj, de la aproximativ 3 metri înălţime”, a transmis IPJ Argeş.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Potrivit ISU Argeş, bărbatul este conştient şi cooperant, dar acuza dureri la piciorul drept. El a fost transportat la spital.

Pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, au fost sesizaţi şi reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeş.

Totodată, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, neluarea, respectiv de nerespectarea măsurilor legale de sănătate şi securitate în muncă, conform art. 196, 349 şi 350 din Codul Penal.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.