Un tânăr de 18 ani din Arad a fost arestat preventiv după ce a încercat să lovească un elev cu un briceag, în apropierea unui liceu. Incidentul a avut loc în contextul unui conflict mai vechi. Victima a încercat să fugă, dar a căzut, iar agresorul a lovit-o cu piciorul în faţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad a transmis, vineri, că a fost pusă în mişcare acţiunea penală faţă de un tânăr de 18 ani pentru lovire sau alte violenţe.

Procurorii au stabilit că, miercuri, în timp ce se afla în apropierea Liceului ”Francisc Neuman” din Arad, în urma unei stări conflictuale anterioare, tânărul a încercat să lovească cu un briceag un elev în clasa a X-a. Acesta din urmă a încercat să fugă, însă s-a împiedicat şi a căzut, moment în care tânărul de 18 ani l-a lovit cu piciorul în gură. 

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

În urma acestor agresiuni fizice, victima a suferit leziuni traumatice care necesită pentru vindecare un număr de 7-9 zile de îngrijiri medicale.

Totodată, procurorii au arătat că, prin aceste violenţe comise în public, tânărul de 18 ani  a tulburat ordinea şi liniştea publică.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi apoi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, aceasta fiind admisă de Judecătoria Arad.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.