Un incendiu a izbucnit, sâmbătă, la un frigider aflat într-un salon al unui centru pentru vârstnici din localitatea Vladimirescu, judeţul Arad, fiind stins în scurt timp de pompieri. Cei şapte oameni care se aflau în clădire au reuşit să iasă, în siguranţă. Două persoane au fost asistate medical, dar au refuzat să fie transportate la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit ISU Arad, pompierii au fost solicitaţi să intervină, sâmbătă, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici din localitatea Vladimirescu. Pentru misiune au fost alocate forţe şi mijloace din cadrul Detaşamentului de Pompieri Arad cu o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD. De asemenea, a fost trimisă o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean. 
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
”La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta la nivelul unui frigider aflat într-un salon, cu degajări de fum, pe o suprafaţă de aproximativ 1 mp. Incendiul a fost stins prompt, în limitele găsite, fără a se înregistra victime. Toate cele 7 persoane aflate în interior s-au autoevacuat în condiţii de siguranţă”, a precizat sursa citată.
 
Două persoane au primit asistenţă medicală la locul evenimentului, ambele refuzând transportul la spital.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.