Temperaturile vor fi uşor mai ridicate decât cele obişnuite, săptămâna viitoare, dar şi la jumătatea lunii noiembrie, în intervalul 11 - 18 noiembrie, în cea mai mare parte a ţării, anunţă vineri meteorologii, care au făcut publică prognoza pentru intervalul 28 octombrie - 25 noiembrie. De asemenea, perioada 4 - 18 noiembrie se anunţă ploioasă în majoritatea regiunilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Săptămâna 28.10.2024 – 04.11.2024

Valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile sud-vestice.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi deficitar la nivelul întregii ţări.

Săptămâna 04.11.2024 – 11.11.2024

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă în cea mai mare parte a ţării.

Cantităţile de precipitaţii vor avea o tendinţă uşor excedentară în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele sud-vestice.

Săptămâna 11.11.2024 – 18.11.2024

Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval la nivelul întregii ţări.

Regimul pluviometric va fi uşor excedentar în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile nord-vestice.

Săptămâna 18.11.2024 – 25.11.2024

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantităţile de precipitaţii vor fi uşor excedentare în jumătatea nordică a ţării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.