Poliţiştii au deschis o anchetă după ce un bărbat a fost găsit decedat într-un apartament din Bucureşti, pe trupul său nefiind găsite urme de violenţă. Surse apropiate anchetei afirmă că persoana decedată este influencerul Andrei Versace.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au anunţat că, sâmbătă, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 au fost sesizaţi prin apel 112, de către un agent de securitate al unui complex de locuinţe, situat la o adresă din Sectorul 1, cu privire la faptul că dintr-un apartament se simte un miros specific unei persoane decedate.   
”Poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie s-au deplasat cu operativitate la faţa locului şi au constatat că cele sesizate se confirmă. Ulterior, la faţa locului a ajuns şi un echipaj din cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
În urma cercetărilor şi verificărilor efectuate, în apartament a fost găsită o persoană decedată, fiind vorba despre un bărbat, fără a prezenta urme de violenţă”.
Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. 
Trupul neînsufleţit a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.
Surse apropiate anchetei afirmă că persoana decedată este influencerul Andrei Versace, 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.