Fetiţa de 7 ani rănită în urmă cu o săptămână, în accidentul din parcarea Parcului Pantelimon, în urma căruia fratele său de 9 ani a murit, a fost transferată de la ATI, unde s-a aflat după ce i-a fost amputat piciorul. Anunţul a fost făcut de bunicul copiilor, care a făcut apel la autorităţi pentru schimbarea şi înăsprirea legislaţiei, inclusiv prin dublarea pedepselor pentru cei care conduc fără permis, în condiţiile în care la volanul maşinii care a produs accidentul se afla un tânăr de 17 ani care nu deţinea permis de conducere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”A fost scoasă de pe secţia ATI şi mutată în salon”, a relatat bunicul copiilor la Antena 3, precizând însă că fetiţa - care este internată la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitală -  nu a dormit toată noaptea.

”Sperăm ca măcar ea să fie în viaţă şi să o ajutăm şi să ne bucurăm de orice zi alături de ea”, a precizat el.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

”Familia mea este îndurerată, nu ne vine să credem ce ni s-a întâmplat”, a declarat bărbatul, amintind că duminică să împlineşte o săptămână de la tragedia care le-a lovit familia. El a spus că nepoţii săi mai aveau nici 10 metri până la intrraea în parc, la momentul la care accidentul a avut loc. 

”Ne simţim groaznic... Durere...Pentru noi viaţa nu mai are niciun sens”, a afirmat el.

Bunicul copiilor afirmă, referindu-se la autorul accidentului, aflat în arest în preventiv, că ”cceşti oameni vor să scape cu control judiciar pe motiv că a fost o joacă”.

El a făcut apel la autorităţi, la ministrul Justiţiei, Guven, la parlamentari, să fie modificată legislaţia, să fie înăsprită.

”Cerem să se dubleze pedepsele pentru cei care conduc fără permis”, a cerut bărbatul, argumentând că autorul accidentului a condus conştient că nu are permis. El a adăugat: ”Să se schimbe legea, ONG-urile să ajute, societatea civilă, să fie lege egală şi dreaptă pentru toţi!”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.