Un accident rutier în care au fost implicate două camioane şi o maşină s-a produs, joi seară, în judeţul Mureş, opt persoane fiind rănite. Cinci dintre ele se aflau pe terasa unui magazin, unde a intrat unul dintre TIR-urile implicate. Şase oameni au fost transportaţi la spital, doi refuzând să meargă la unitatea medicală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Din primele informaţii, conducătorul unui ansamblu auto înmatriculat în Prahova, care circula pe DJ151D, înspre Acăţari, în circumstanţe ce urmează a fi stabilite cu exactitate din cercetări, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care-l preceda, proiectându-l pe acesta din urmă pe sensul opus, unde ar fi intrat în coliziune cu un alt ansamblu auto, înmatriculat în judeţul Galaţi. De asemenea, în cadrul evenimentului, ansamblul auto înmatriculat în Prahova ar fi părăsit partea carosabilă, prin dreapta sensului său de deplasare, intrând într-o terasă a unui magazin”, a transmis IPJ Mureş. 

În urma evenimentului 6 persoane au fost transportate pentru acordarea îngrijirilor de specialitate, dintre care un conducător auto şi 5 persoane care se aflau pe terasa magazinului.
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
 
”Conducătorii celor trei vehicule implicate au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind negative. Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal”, a mai transmis sursa citată. 

UPDATE: ”În această seară poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DJ151D, în localitatea Ciba, a avut loc un accident de circulaţie. Din primele informaţii în accident au fost implicate două tiruri şi un autoturism, iar în urma impactului unul dintre cele două tiruri a părăsit partea carosabilă, intrând în terasa unui magazin”, a transmis IPJ Mureş. 

Instituţia precizează că traficul în zonă este blocat la acest moment.
 
ISU Mureş a precizat că două dintre victime au refuzat transportul la spital. 
 
”În urma evaluări medicale cele  două victime de cod verde refuză transportul la spital, iar 6 victime (4 roşu, 1 galben, 1 verde) au fost transportate la spital”, a transmis ISU Mureş. 
 

UPDATE: ”În urma accidentului au rezultat opt victime, patru cod verde, una cod galben şi trei cod roşu. Victimele sunt preluate de către echipajele medicale”, a transmis ISU Mureş.

Sursa citată a rpecizat că la locul evenimentului  se suplimentează cu forţe şi mijloace medicale, trei echipaje SMURD, dintre care unu cu medic şi un echipaj din cadrul SAJ Mureş.

De asemenea, a fost chemat elicopterul SMURD.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Pompierii militari din cadrul Departamentului Târgu Mureş au fost solicitaţi cu puţin timp în urmă să intervină pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, de descărcare şi prim ajutor calificat în urma producerii unui accident rutier în localitatea Ciba, comuna Crăciuneşti. La faţa locului au fost alocate două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple şi autospecială de intervenţie pentru accidente colective şi calamităţi”, a transmis, joi seară, ISU Mureş.

Sursa citată a precizat că, din primele informaţii, în accidentul rutier au fost implicate două autocamioane şi un autoturism, posibil victime încarcerate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.