Un bărbat de de 33 de ani care ar fi traversat neregulamentar a fost lovit, marţi, de un tramvai în Bucureşti şi a murit. Garniturile liniei 41 au fost blocate pe ambele sensuri pentru 130 de minute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”La data de 01 octombrie 2024, în jurul orei 15.50, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe bd. Mareşal Alexandru Averescu. Din primele informaţii este vorba despre un accident de circulaţie produs între un tramvai şi un pieton. În urma accidentului de circulaţie a rezultat decesul pietonului, bărbat în vârstă de 33 de ani”, a transmis, marţi, Brigada Rutieră a Capitalei.

Sursa citată a precizat că vatmanul a fost testat cu privire la consumul de băuturi alcoolice, rezultatul indicat fiind zero.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
FOTO - Facebook / Bucuresti FM
FOTO - Facebook / Bucuresti FM

STB a precizat că pietonul a traversat neregulamentar, fiind lovit de un tramvai de pe linia 41. Garniturile acestei linii au fost blocate, pe ambele sensuri, pentru 130 de minute.

STB a creat linia naveta 641, care preia călătorii care circulă între Ghencea şi Casa Presei, şi care rămâne deschisă până la reglarea traficului.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.