Un bărbat în vârstă de 24 de ani, angajat ca electrician, a murit electrocutat, duminică după amiază. Primele date indică faptul că bărbatul era de serviciu şi intervenea în comuna Albeşti din judeţul Vaslui pentru remedierea unui deranjament.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Evenimentul, încadrat ca accident de muncă, s-a produs duminică după amiază, în localitatea Corni-Albeşti, comuna Albeşti din judeţul Vaslui.

La faţa locului a fost trimisă o ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”La sosirea echipajului de intervenţie a fost găsit un bărbat în vârstă de 24 de ani, electrocutat şi în stop cardio-respirator. Victima a fost scoasă din zona de pericol, fiind începute manevrele de resuscitare. Din nefericire, bărbatul nu a răspuns pozitiv manevrelor de resuscitare, victima fiind declarată decedată la ora 15:45. Din primele informaţii, se pare că electricianul era în misiune de serviciu, acesta deplasându-se în zonă pentru rezolvarea unui deranjament”, informează reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui.

Aceştia precizează că cercetările privind cauza decesului şi circumstanţele producerii acestuia sunt realizate de reprezentanţii instituţiilor abilitate în acest sens.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.