Patru persoane au fost rănite, duminică supă amiază, într-un accident produs în judeţul Maramureş. Un şofer a pierdut controlul asupra direcţiei de mers într-o curbă, autoturismul izbindu-se de o bordură.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc în jurul orei 18:30, pe un drum judeţean de pe raza comunei Rozavlea.

„Poliţiştii care au intervenit la faţa locului au constatat faptul că un sălăjean de 55 de ani, care conducea un autoturism pe D.J. 186, ar fi pierdut controlul direcţiei de mers într-o curbă periculoasă la stânga, intrând în coliziune cu o bordură din beton situată pe partea dreaptă. În urma impactului, patru pasageri cu vârste cuprinse între 16 şi 67 ani, au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la spitalul din Sighetu Marmaţiei pentru acordarea de îngrijiri medicale”, informează Poliţia judeţeană Maramureş.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Şoferul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma evenimentului rutier a fost întocmit dosar penal şi sub coordonarea procurorului se fac cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.