Warner TV aduce, în luna iulie, o seară cu Jennifer Lopez şi Ben Affleck, cu trei dintre cele mai cunoscute filme în care cei doi sunt protagonişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În 16 iulie, începând cu ora 18.25, la Warner TV vor putea fi vizionate comedia romantică „Plan de rezervă”(„Back Up Plan” - 2010), drama biografică „Selena” (1997) şi lungmetrajul „Argo” (2012).

Filmul „Plan de rezervă”(„The Back Up Plan”), regizat de Alan Poul, este o comedie romantică în care Jennifer Lopez joacă alături de Alex O'Loughlin. Ea interpretează rolul unei femei care îşi propune să devină mamă, chiar dacă nu are o relaţie, astfel că recurge la inseminare artificială. În aceeaşi zi în care este realizată procedura, se îndrăgosteşte. Filmul a fost un succes de public, cu încasări de peste 77,5 milioane de dolari, iar criticii au lăudat jocul lui Lopez.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Jennifer Lopez o interpretează, în drama biografică muzicală „Selena”, pe regretata cântăreaţă tejano. Filmul, scris şi regizat de Gregory Nava, relatează ascensiunea tinerei în lumea muzicii şi moartea ei. Selena Quintanilla-Peréz a fost împuşcată mortal, în 1995, la vârsta de 23 de ani, de Yolanda Saldívar. Alături de Lopez, din distribuţie fac parte Edward James Olmos, Jon Seda, Constance Marie, Jacob Vargas, Lupe Ontiveros şi Jackie Guerra.

„Argo”, premiat cu trei trofee Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film al anului, este regizat de Ben Affleck, care este producător şi interpretează şi rolul principal. El este un agent CIA care acţionează sub acoperire, într-o operaţiune periculoasă, pentru a salva şase americani din Teheran în timpul crizei ostaticilor americani din Iran din 1979 – 1981. Scenariul este semnat de Chris Terrio, după scrieri ale lui Tony Mendez şi Joshuah Bearman, şi a fost de asemenea premiat cu Oscar, iar din distribuţie mai fac parte Alan Arkin, Bryan Cranston, John Goodman şi Victor Garber.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.