Spectacolele “Simfonia Campionilor” de la Fântânile Urbane din Piaţa Unirii, din serile de 17 şi 18 august, vor fi acompaniate de show-uri inedite de drone, care vor recrea vizual disciplinele olimpice în care România a excelat de-a lungul timpului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

După succesul show-urilor similare din weekendul 26-27 iulie, la care au participat peste 55.000 de persoane, Apa Nova a decis să răspundă entuziasmului şi cererii publicului, organizând în 17 şi 18 august încă două show-uri cu drone, după spectacolele de apă, muzică şi lumini.

Acestea vor implica 150 de drone care vor zbura la o înălţime de peste 100 de metri, oferind o experienţă vizuală de neuitat.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Programate în fiecare zi de vineri, sâmbătă şi duminică, spectacolele de apă, muzică şi lumini de la Fântânile Urbane au o durată de aproximativ 45 de minute şi încep, în luna august, la ora 21:00.

Accesul este gratuit pentru toţi vizitatorii.

În zilele şi intervalul orar al spectacolelor, traficul rutier este restricţionat pe Bulevardul Unirii, între Bulevardul Dimitrie Cantemir şi Splaiul Independenţei (zona fântânilor).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.