Sebastian Burduja, candidat la Primăria Generală Bucureşti din partea Partidului Naţional Liberal, a distribuit online imnul de campanie „Visuri în bagaj - Revoluţia turcoaz”, cu versuri în care vorbeşte despre probleme ale bucureştenilor: „Văd ruine când scot capul pe geam/ Şi Bucureştiul cum se spală în lighean!”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Videoclipul a fost publicat pe contul de YouTube şi pagina de Facebook a lui Burduja, fiind felicitat în cele mai multe comentarii dar şi ironizat. „Oare îşi dă cineva seama că melodia asta este despre toată clasa politică, inclusiv PSD şi PNL?”, a scris un utilizator. 

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

„Poţi să-mi iei haina, banii de chirie,Poţi să-mi iei planurile că am încă o mie! Îţi dau şi geaca, chitara şi motorul,Îţi dau orice vrei, doar nu-mi lua viitorul!”, sunt alte versuri ale melodiei. 

Sebastian Burduja candidează la alegerile locale din 9 iunie. Principalii contracandidaţi sunt: Nicuşor Dan, Gabriela Firea, Cristian Popescu Piedone

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.