Bogdan Drăcea, Anisia Gafton, Mihai Rait Dragomir, Lucian Ghimişi, Alex Bogdan, Doina Teodoru, Paul Ipate şi Cătălin Neamţu, unii dintre cei mai iubiţi comedianţi din ţară, cunoscuţi din diferite show-uri TV, promit spectactorilor o seară de neuitat, în 21 noiembrie, la Sala Palatului, de la ora 20.00. Săriţii - Impro Show va fi prezentat de Cabral Ibacka.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Biletele sunt deja disponibile pe platforma Entertix, la preţuri speciale Early Bird care încep de la 99 lei, anunţă organizatorii. 

”Ca să fim înţeleşi de la început, nimic nu este garantat... Să nu fiu înţeles greşit, echipa este bombă! Oamenii sunt incredibil de talentaţi şi profesionişti la un nivel spectaculos. Doar că pe deasupra sunt şi nebuni. Nebuni de legat! Săriţi complet şi definitiv!! Improvizăm pe loc, pe teme luate din viaţa reală, inclusiv din public şi facem totul live, pe scenă, împreună cu oamenii din sală. Sunt sigur că o să iasă un spectacol incredibil şi că cei din sală vor râde în hohote. De mine, nu-s sigur că o să scap întreg, dar asta este. Ah... se vor sui alături de noi pe scenă şi oameni din public şi invitaţi speciali. Nimeni nu va fi în siguranţă!”, declară Cabral, înaintea show-ului din noiembrie.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Bilete pot fi deja achiziţionate de pe site-ul Entertix

Spectacolul este recomandat persoanelor între 3 şi 103 ani. 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.