Roger Waters, 80 de ani, a respins ideea ca Pink Floyd să se reunească din nou pe scenă, spunând că este "ocupat să facă alte lucruri", inclusiv să lucreze la un nou album şi să scrie o carte de memorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un interviu acordat Reuters, chitaristul şi cantautorul a declarat că i-a plăcut perioada petrecută în grupul rock pe care l-a co-fondat în 1965, dar că nu intenţionează să cânte din nou cu cei doi foşti colegi de trupă supravieţuitori, bateristul Nick Mason şi chitaristul David Gilmour.

Waters spune că nu "regretă" ultima lor reuniune din 2005 la Live 8 din Londra, în special pentru că claviaturistul Rick Wright era încă în viaţă la acea vreme.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

"Am cântat rezonabil de bine şi oamenilor le-a plăcut", a spus el. "Şi aşa sunt foarte, foarte bucuros. Vreau să fac ceva asemănător? Nu, nu vreau, mai ales că am mai rămas doar trei dintre noi în viaţă". 

Waters insistă că sentimentele sale cu privire la o reuniune nu au "nimic de-a face cu vreo ranchiună sau altceva". Referindu-se la disputele sale publice cu Gilmour, el notează: "David şi cu mine suntem oameni foarte, foarte diferiţi şi asta e în regulă". 

În plus, Roger spune că este "ocupat să facă alte lucruri", inclusiv să lucreze la un nou album, "The Bar", şi la o carte de memorii. El adaugă: "Sunt un tip ocupat".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.