Trupa rock Pearl Jam a anulat mai multe date din turneul european din cauza îmbolnăvirilor din cadrul trupei, potrivit BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Muzicienii au anulat deja un spectacol pe care urmau să îl susţină la Tottenham Hotspur Stadium din Londra în weekend. Acum au anulat, de asemenea, două date la Waldbühne din Berlin la 2 şi 3 iulie.

"În ciuda eforturilor tuturor, trupa nu şi-a revenit complet", a declarat trupa într-o declaraţie distribuită pe reţelele de socializare.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Următorul lor concert este programat pentru 6 iulie, la Barcelona.

Trupa şi-a exprimat dezamăgirea şi a subliniat: "Impactul acestei decizii nu este pierdut pentru noi. Suntem conştienţi că atât de mulţi oameni îşi petrec timpul, banii şi energia emoţională pentru a obţine bilete şi apoi pentru a veni să vadă trupa, şi este sfâşietor să fim nevoiţi să vă dezamăgim". 

"Vă rugăm să aveţi încredere că nu luăm niciodată aceste decizii uşor şi încercăm să facem tot posibilul pentru a apărea pentru voi toţi. Ne dorim ca o reprogramare să fi fost posibilă pentru această etapă a turneului şi sperăm să revenim în curând. Biletele vor fi rambursate la punctul de cumpărare. Vă mulţumim pentru înţelegerea şi sprijinul dumneavoastră continuu. Înseamnă foarte mult". 

Natura bolii şi care membri ai trupei sunt afectaţi nu au fost comunicate.

Cu toate acestea, la un spectacol anterior din cadrul turneului, Eddie Vedder a făcut aluzie la o boală după ce a bătut palma cu fanii la spectacolul lor din Dublin, cu câteva zile înainte.

Pearl Jam se află în prezent în turneu de promovare a celui mai recent album al lor, "Dark Matter".

După datele de concert din Germania şi Spania, trupa va lua o scurtă pauză înainte de a lansa partea americană a turneului la 26 august.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.