O femeie a fost arestată în faţa casei lui Taylor Swift din Rhode Island pe 3 iulie, la doar o lună după ce un bărbat din Indiana a fost acuzat de urmărire şi hărţuire a vedetei şi că i-ar fi trimis mesaje de ameninţare, conform CNN,

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Şeful poliţiei din Westerly, Paul Gingerella, a declarat că poliţia a fost trimisă în faţa casei pentru a investiga informaţiile referitoare la prezenţa unui infractor în afara porţilor.

Femeia fusese avertizată anterior să stea departe de proprietate, a spus Gingerella.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Poliţia nu a confirmat că locuinţa din Westerly aparţinea lui Swift, dar compania care figurează în evidenţele proprietăţii are aceeaşi adresă poştală ca şi compania de administrare a lui Swift din Nashville.

Potrivit documentelor instanţei, femeia va fi trimisă în judecată pe 14 iulie.

CNN i-a contactat pe reprezentanţii lui Taylor Swift, dar încă nu a primit un răspuns,

Incidentul are loc după ce Mitchell Taebel, în vârstă de 36 de ani, a fost plasat în detenţie în Indiana, pe 2 iunie, sub acuzaţia de urmărire, intimidare, violare a vieţii private şi hărţuir.

Taebel a fost acuzat că a trimis mesaje de ameninţare din martie până în mai anul acesta către Swift şi echipa ei.

Potrivit unei declaraţii pe propria răspundere de la Curtea Superioară LaPorte, Taebel a trimis un mesaj vocal lui Swift prin Instagram pe 29 martie spunând că „ar purta bucuros o bombă dacă nu poate fi cu sufletul său pereche”.

Declaraţia pe propria răspundere mai spunea că, pe 5 mai, Taebel s-a aflat la locuinţa lui Swift din Nashville şi a fost escortat departe de proprietate de către cei de la pază.

Apoi a mers la Nissan Stadium, unde Swift a cântat în acea noapte, în ciuda faptului că a fost plasat pe o listă de ameninţări/preocupări de securitate, astfel încât să nu poată cumpăra niciun bilet pentru spectacol.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.