Mormântul actorului britanic Roger Moore, cunoscut pentru rolurile sale în franciza "James Bond" şi în serialul "Sfântul", a fost vandalizat în cimitirul din Monaco, informează tabloidul american TMZ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Stema familiei Moore a fost furată, potrivit unui fan al actorului care a venit să îi aducă un omagiu. Aceeaşi persoană a observat că şi o machetă a maţinii Aston Martin condusă de Roger Moore în celebra franciză a dispărut de pe stelă.

Contactată de TMZ, poliţia monegască a declarat că abia a descoperit profanarea şi furtul. Până acum, nimeni nu a denunţat fapta. Familia lui Roger Moore, contactată de tabloid, nu a reacţionat încă.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Rezident de mulţi ani la Monaco, Roger Moore a murit în 2017 la Crans-Montana, în Elveţia, la vârsta de 89 de ani. Actorul, care a fost făcut cavaler de regina Elizabeth II în 2003, şi-a dorit să fie înmormântat aici. 

Roger Moore a jucat în şapte producţii cu agentul 007 într-o perioadă de 12 ani, devenind actorul care a deţinut cel mai mult timp acest rol din istoria francizei. Atunci când s-a retras din seria „James Bond”, în 1985, Roger Moore avea vârsta de 58 de ani.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.