Mama lui Mariah Carey, Patricia, şi sora sa, Alison, au murit în aceeaşi zi, în weekend, a anunţat cântăreaţa americană într-o declaraţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
„Inima mea este frântă de faptul că mi-am pierdut mama în acest weekend”, a declarat Carey luni. „Din păcate, într-o întorsătură tragică a evenimentelor, sora mea şi-a pierdut viaţa în aceeaşi zi”.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
Cântăreaţa câştigătoare a premiului Grammy a spus că se simte binecuvântată că a petrecut timp cu mama ei în săptămâna dinaintea morţii sale şi a cerut intimitate.
 
Nu au fost publicate alte detalii cu privire la cauzele decesului.Patricia, în vârstă de 87 de ani, era o fostă cântăreaţă de operă şi antrenoare vocală de origine irlandezo-americană.
 
În cartea de memorii a lui Carey din 2020, The Meaning of Mariah Carey, cântăreaţa câştigătoare a cinci premii Grammy şi-a detaliat relaţia complicată cu mama sa, spunând că aceasta i-a provocat „atât de multă durere şi confuzie”.
 
Carey, în vârstă de 55 de ani, a declarat că între ele a apărut competiţia. Gelozia profesională „vine cu teritoriul succesului, dar când persoana este mama ta şi gelozia este dezvăluită la o vârstă atât de fragedă, este deosebit de dureros”, a adăugat ea.
 
Dar ea a vorbit, de asemenea, despre dragostea profundă pe care a avut-o pentru mama ei, scriind în dedicaţie: „Pentru Pat, mama mea, care, prin toate acestea, cred că a făcut tot ce a putut mai bine. Te voi iubi cât de mult voi putea, întotdeauna”.
 
Într-un interviu acordat lui Gayle King în 2022, cântăreaţa a declarat că a fost „cu siguranţă” afectată de criticile mamei sale când era mică.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.